skip to Main Content

Kontrakt tildelt Scana Skarpenord for oppgradering av Njord A-plattformen

  • News
Kontrakt Tildelt Scana Skarpenord For Oppgradering Av Njord A-plattformen

Scana Skarpenord på Rjukan er tildelt kontrakt for oppgradering av systemet for fjernstyring av ballastventilene på Njord A-plattformen.

Leveransen består av 4 oljeaggregater og 4 elektrohydrauliske kontrollpaneler. Total verdi ca. 17 MNOK. Scana Skarpenord leverte blant annet det opprinnelige ballastsystemet da riggen ble bygget på midten av 90-tallet, og vi synes det er spennende å få levere viktige deler for oppgradering og modernisering av den mer enn 20 år gamle flytende plattformen.

«Vi er godt rustet til å ta på oss et slikt stort prosjekt og ser frem til å sette i gang», sier Øyvind Sandengen, Manager Offshore Dept. Scana Skarpenord vant denne kontrakten i sterk konkurranse med andre leverandører. Dette er en naturlig fortsettelse på leveransen fra 90-tallet og føyer seg fint inn i rekken over offshoreprosjekter som bedriften leverer.

Les mer om Njordprosjektet her.

Om Scana Skarpenord

Scana Skarpenord AS holder til i verdensarvbyen Rjukan. Scana Skarpenord AS har vært i markedet siden 1970, og er en av verdens ledende leverandører innenfor ventilstyringssystemer for maritim- og offshoreindustri. Bedriften leverer hydrauliske aktuatorer og komplette ventilstyringssystemer til kunder i hele verden.

Kontaktpersoner

Øyvind Sandengen
Manager Offshore Dept.
oyvind.sandengen@scana.no
+47 94 01 58 20

Egil Kjeldsen
Managing Director
egil.kjeldsen@scana.no
+47 96 22 95 82

Back To Top